Четверг, 28 марта 2024 г.

Именины: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio nodrošinās basketbola tiešraides no Turcijas

No 1.septembra Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 5 – Pieci.lv klausītājiem piedāvās visu spēļu tiešraides no Eiropas Čempionāta basketbolā vīriešiem, kurās piedalīsies Latvijas izlase. Spēļu tiešraides komentēs Latvijas Radio sporta žurnālists Mārtiņš Kļavenieks un basketbola komentētājs Artūrs Portnovs.

Tiešraides gan LR1, gan Pieci.lv sāksies 10 minūtes pirms konkrētās spēles sākuma. Latvijas Radio 1 sporta studijas komentārus pirms un pēc spēles, kā arī spēļu starplaikos nodrošinās sporta žurnāliste Inita Kresa – Katkovska un treneris Ziedonis Jansons, savukārt Pieci.lv 1.septembrī studijā būs Linda Samsonova un basketbolists Ojārs Siliņš.

Pirmā spēle Latvijai paredzēta 1.septembrī plkst.17:00, kad mūsu izlase mērosies spēkiem ar Riodežaneiro olimpisko spēļu sudraba medaļnieci Serbiju. Nākamā spēle notiks sestdien, 2.septembrī, no plkst.14:05 līdz 16:05, kad Latvijas izlases pretiniece būs Beļģija.  Pirmdien, 4.septembrī, no plkst.14:05 līdz 16:05 translēsim Latvijas - Lielbritānijas spēli, bet otrdien, 5.septembrī, no plkst.14:05 līdz 16:05 – spēli Latvija - Krievija. Spēļu pirmā kārtā noslēgsies ceturtdien ar Latvijas izlases spēli pret Turciju no plkst.20:35 līdz 22:35. Ja Latvijas izlase veiksmīgi aizvadīs apakšgrupas spēles un iekļūs labāko četriniekā, tad Latvijas Radio 1 un Pieci.lv piedāvās arī izslēgšanas spēļu tiešraides.

Par Eiropas čempionātu basketbolā, kas norisināsies no 31. augusta līdz 17. septembrim Stambulā, Helsinkos, Telavivā un Klužā-Napokā regulāri stāstīsim arī ziņās un aktuālo notikumu programmās „Labrīt!”, „Pusdiena” un „Dienas notikumu apskats”.

Atbalsti mūsu basketbolistus, sekojot līdzi aktualitātēm un izsakot savus komentārus arī Latvijas Radio 1 un Pieci.lv sociālās tīklošanas vietnēs Twitter un Facebook:  @Latvijas Radio1 un @Piecilv!