Среда, 24 апреля 2024 г.

Именины: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 2 līgos koncertā Madonā

Gatavojoties līgošanai, Latvijas Radio 2 (LR2) aicina uz svētku koncertu „Līgojam Madonā!” ar Latvijas estrādes leģendu un jauno dziedātāju piedalīšanos, kas 23.jūnijā plkst. 21.00 būs klausāms arī tiešraidē Latvijas Radio 2 ēterā.

Latvijas Radio 2 svētku dienās piedāvās īpaši Līgo un Jāņiem veltītu muzikālu programmu ar reportāžām un sazvanīšanos no svētku norises vietām. Tiem, kas būs palikuši mājās vai atradīsies citviet, koncerta „Līgojam Madonā!” tiešraidi varēs klausīties LR2. Koncerta pirmajā daļā izskanēs Marta Kristiana Kalniņa speciāli šim notikumam sacerētais “Saulgriežu dziesmu cikls”, ko atskaņos pats tā autors un ansamblis “Rakstu Raksti” ar solistiem. Savukārt koncerta otrajā daļā būs tautas sadziedāšanās ar Latvijas estrādes leģendārajiem dziedātājiem Ojāru Grinbergu, Viktoru Lapčenoku, Imantu Vanzoviču, Žoržu Siksnu un Ingu Pētersonu, kuriem pievienosies jaunās paaudzes dziedātāji Madara Celma, Ginta Krievkalna, Paula Dukure, Juris Vizbulis, Marts Kristians Kalniņš un Ivo Grīsniņš - Grīslis.

Par vakara muzikālo pavadījumu rūpēsies muzikālā apvienība „Vintāža”, bet nakts ballē Madonas estrādē uzstāsies Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks, Ingus Pētersons, Miks Dukurs, ansamblis „Bruģis” u.c. Koncerta tiešraidi vadīs LR2 programmu vadītāji Velga Vītola un Roberts Ošiņš.

Svētku pārraides ir iespējams klausīties ne vien radio uztvērējos, bet arī internetā Latvijas Radio mājaslapā latvijasradio.lv. Latvijas Radio svētku jaunumiem aicinām sekot līdzi arī sociālo tīklu kontos twitter.com/LatvijasRadio, facebook.com/LatvijasRadio un draugiem.lv/latvijasradio.

Latvijas Radio preses sekretāre
Laura Elizabete Vanaga
Tālr. 67206691; 26587875
E-pasts: laura.vanaga@radio.org.lv