Четверг, 18 апреля 2024 г.

Именины: Laura, Jadviga

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 2 tagad klausāms arī mobilajā aplikācijā

Latvijas Radio 2 (LR2) ir radījis bezmaksas mobilo aplikāciju, lai visvairāk klausītā radio stacija Latvijā būtu sasniedzama arī tad, kad radio uztvērējs nav pieejams. Īpaši Līgo svētku laikā LR2 aplikācijā speciālā kanālā varēs atskaņot arī dzīvespriecīgas dziesmas – gan Līgo un Jāņu dziesmas, gan tradicionālas un līdzi dziedamas melodijas.

Viedtālruņiem un planšetēm veidotā mobilā aplikācija jau no 20.jūnija iPhone un Android operētājsistēmās ir lejupielādējama bez maksas App Store un Google Play aplikāciju vietnēs. Aplikācija pieļauj iespēju klausīties LR2 ētera tiešraidi audio atskaņotājā, uzzināt mūzikas jaunumus, vārda dienu gaviļniekus un aktuālo laika prognozi. Lai sazinātos ar LR2, aplikācijas lietotāji tikai ar viena klikšķa palīdzību varēs piezvanīt vai nosūtīt e-pasta vēstuli uz LR2 tiešraides studiju.

Gatavojoties līgošanai, LR2 mobilajā aplikācijā ir ietverts arī īpašs „Līgo” kanāls, lai ikviens jebkur – automašīnā, pie Jāņu ugunskura, jūras malā vai citās līgošanas vietās – no sirds izdziedātu jau populārās svētku ziņģes un citas zināmas Līgo dziesmas.

Plašāka informācija par jaunizveidoto aplikāciju ir pieejama Latvijas Radio 2 mājaslapā.

twitter.com/LatvijasRadio

facebook.com/LatvijasRadio 

draugiem.lv/latvijasradio

Latvijas Radio preses sekretāre
Laura Elizabete Vanaga
Tālr. 67206691; 26587875
E-pasts: laura.vanaga@radio.org.lv