Пятница, 19 апреля 2024 г.

Именины: Vēsma, Fanija

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio piedalās TV kanāla veidošanā

Latvijas Radio kā audio satura eksperts piedalīsies festivāla "Positivus" īpašā televīzijas kanāla veidošanā. Jau no ceturtdienas, 10.jūlija, jaunais Positivus TV kanāls 24 stundas diennaktī būs pieejams visās "Lattelecom" televīzijas platformās.

Festivāla mūzikas norisēm jaunajā "Positivus" pop-up kanālā līdzi sekos Latvijas Radio mūzikas eksperts Toms Grēviņš u.c. mūzikas jomas profesionāļi. TV kanālā tiks piedāvāti ne vien dažādi koncerti un oriģinālraidījumi, bet arī skatāma festivāla tiešraide, vērojamas intervijas no aizkulisēm un reportāžas no citiem ar pasākumu saistītiem notikumiem.

Pirmais raidījums "Made in LV" jaunizveidotajā televīzijas kanālā tiks piedāvāts jau 10.jūlijā plkst. 8.00. Tajā ciemos pie Toma Grēviņa Latvijas Radio 1.studijā viesosies grupa „The Sound Poets”.

Latvijas Radio valdes loceklis Jānis Siksnis: „Jaunais Positivus TV audiovizuālais kanāls ir ideāls sadarbības piemērs, jo tas apvieno divu sfēru milžus – Latvijas Radio un Lattelecom –, kas palīdz festivālu milzim „Positivus” pacelties jaunā kvalitātē. Latvijas Radio ir lepns par šo sadarbības projektu. Ceru, Latvijā veidosies aizvien vairāk šāda mēroga sadarbības projektu, jo tikai tā var radīt patiesi jēgpilnas lietas un tās piedāvāt auditorijai.”

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai Latvijas Radio mājaslapā latvijasradio.lv. Par Latvijas Radio programmu jaunumiem iespējams uzzināt arī sociālo tīklu kontos twitter.com/LatvijasRadio, facebook.com/LatvijasRadio un draugiem.lv/latvijasradio.