Четверг, 28 марта 2024 г.

Именины: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Kalnciema kvartālā notiks Pieci.lv rīkots koncerts

Šī gada 31.jūlijā Latvijas Radio 5 – Pieci.lv (turpmāk Pieci.lv) gada jubilejas pasākumā Kalnciema kvartālā gaidāms nozīmīgs koncerts ar vairāk nekā 20 hip-hop mākslinieku piedalīšanos, kas ir iecerēts kā nopietns pagrieziena punkts latviešu repa attīstībā. Ne velti, hip-hop žanrs ir atgriezies radio apraidē Pieci.lv raidījumā „Vakara kvartāls” un ar nopietnu programmu pierādījis sevi kā neatņemamu pašmāju mūzikas kultūras sastāvdaļu.

Hip-hop koncertā, kas notiks no plkst. 20.00 līdz 22.00,  piedalīsies tādi mākslinieki kā Abra, Oriole, BARS, Goonsquad, 2K1, Mazais zaļais, Pikaso, Džuzepe, JeeKaa, ansis, Riekstu armija, Ozols un citi izpildītāji.

Pieci.lv raidījuma „Vakara kvartāls” vadītājs Mārtiņš Pavasaris: „Beidzot ir kāda raidstacija, kas parāda to, ka tā meklē alternatīvas, ko jaudīgu un nebaidās atbalstīt to, ko citas radiostacijas ignorē. Šis fakts pierāda informatīvi izklaidējošo platformu attīstību vēlamā virzienā. Koncerts Kalnciema kvartālā būs vēsturisks notikums: uz vienas skatuves kāps dažādu paaudžu izpildītāji, kā hip-hop leģendas Ozols un Džuzepe un jaunākās paaudzes dziedātāji Mazais Zaļais, Abra u.c. Veidot raidījuma „Vakara kvartāls” lielkoncertu ir sirreāli, jo, šķiet, vēl tikko es atrados studijā „Dirty Deal Audio”, kur pie anša (Ansis Kolmanis) rakstīju raidījuma demo ierakstu, lai piedalītos konkursā uz „Vakara kvartāla” vadītāja amatu. Toreiz man bija grūti noticēt, ka tieši šādā formātā akceptēs manas idejas, kur nu vēl iedomāties, ka neilgi pēc tam man uzticēs vadīt tik grandiozu hip-hop notikumu Kalnciema kvartālā.”

Kā ziņots iepriekš, 31.jūlijā visas dienas garumā no plkst. 7.00 līdz pat 23.00 Pieci.lv svinēs savu gada jubileju Kalnciema kvartālā. Hip-hop koncerts ir pirmais lielais pārsteigums, ko Pieci.lv komanda sarūpējusi saviem klausītājiem un interesentiem.

Informācija par pārējo programmu, kas tiks izziņota tuvākajā laikā, būs pieejama sociālajos tīklos Facebook http://www.facebook.com/piecilv, Twitter http://twitter.com/piecilv, Instagram http://instagram.com/piecilv, Youtube http://www.youtube.com/user/PieciLV un Draugiem.lv http://www.draugiem.lv/pieci/.

Pieci.lv producente
Kristīne Komarovska
Mob.tālr. 22847009
E-pasts: kristine@pieci.lv