Суббота, 20 апреля 2024 г.

Именины: Mirta, Ziedīte

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv raidīs no festivāla "Positivus"

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv būs pozitīvākā radiostacija, kas veidos nepārtrauktas tiešās translācijas no „Positivus 2014” festivāla.

Jau no piektdienas, 18.jūlija, rīta plkst.7.00 Latvijas Radio 5 – Pieci.lv (Pieci.lv) programma, sākot ar brokastu šovu “Pieci Rīti” sāks skanēt no festivāla teritorijas Salacgrīvā, ļaujot gan braucējiem uz festivālu, gan mājās un citviet palikušajiem pilnvērtīgi iejusties lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā.

Trīs dienu laikā līdz pat 20.jūlija vakaram radio Pieci.lv ēterā stāstīs par atmosfēru festivālā un apmeklētāju iespaidiem par grupām un cilvēkiem, vēstīs par karstām ziņām no interesantākajiem atgadījumiem festivālā, informēs par aktuālo laika prognozi Salacgrīvā un sastrēgumiem Salacgrīvas apkārtnē, lai dotos uz festivālu un no tā, un, protams, pārraidīs koncertu tiešraides!

Uz „Positivus” festivālu dosies Pieci.lv ētera cilvēki Toms Grēviņš, Daira Kokoreviča, Uldis Ziediņš, Kaspars Mauriņš, Kristīne Komarovska un Magnuss Eriņš. Pieci.lv dzīvespriecīgā komanda auditorijai piedāvās ne vien kvalitatīvas koncerta tiešraides, bet arī iedzīvinās to piedzīvojuma neprātu, ko sniedz festivāls „Positivus 2014”.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir dzirdams visā Latvijā: Rīgā un tās apkārtnē 93.1 FM, Ventspilī 96.5 FM, Liepājā 102.1 FM, Valmierā 89.5 FM, Rēzeknē 103.8 FM, Daugavpilī un tās apkaimē 104.0 FM.

Aicinām sekot līdz Pieci.lv aktivitātēm no „Positivus” sociālajās platformās Facebook, Twitter, Instagram, Youtube un portālā Draugiem.lv.