Пятница, 29 марта 2024 г.

Именины: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

LR 5 – Pieci.lv piedāvā "Baltijas ceļa" 25.gadadienai veltītu mūzikas kanālu

Par godu „Baltijas ceļa” 25.gadadienai Latvijas Radio 5 – Pieci.lv (Pieci.lv) piedāvā pirmo Baltijas mūzikas kanālu baltic.pieci.lv.

Jaunais internetā klausāmais mūzikas kanāls tapis sadarbībā ar Baltijas neatkarīgo mūziķu platformu „The Baltic Scene”, lai popularizētu jauno mūziķu kompozīcijas un veicinātu atpazīstamību mūzikai kā Baltijas eksporta precei. Kopā ar „The Baltic Scene” kolēģiem no Igaunijas Pieci.lv papildinās mūzikas kanālu ar jaunākajām un interesantākajām Baltijas mūziķu dziesmām, ļaujot ne vien ārvalstu mūzikas ekspertiem iepazīties ar jaunumiem Baltijas reģiona mūzikā, bet arī atklājot mūzikas aktualitātes Baltijas valstu iedzīvotājiem.

Toms Grēviņš, Pieci.lv mūzikas redaktors: „Pieci.lv ir pirmā interneta radiostacija pasaulē, kurā vienuviet dzirdama šībrīža atpazīstamākā popmūzika no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Klausoties šo Baltijas mūzikas kanālu, ikvienam interesantam īsā laika posmā būs iespēja saprast Baltijas mūzikas kopējās tendences un uzzināt galvenos muzikālos jaunumus!”

Baltijas mūzikas kanālu jau tagad var klausīties interneta vietnē baltic.pieci.lv, kā arī viedtelefonos un planšetdatoros Pieci.lv mobilajā aplikācijā.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir jauniešu sabiedriskais medijs un vienīgais radio Latvijā, kurā netiek atskaņotas reklāmas. Pieci.lv apvieno dažādu dzīvesstilu un viedokļu līderus, veidojot sabiedriskā medija platformu, caur kuru augt un attīstīties dažādu subkultūru piekritējiem.

Aicinām sekot līdzi Pieci.lv „Baltijas ceļa” 25.jubilejai veltītajām pārraidēm un aktivitātēm arī sociālajos tīklos Facebook, Twitter, YouTube, Instagram un Draugiem.lv.