Суббота, 20 апреля 2024 г.

Именины: Mirta, Ziedīte

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

LR 2 mobilajā aplikācijā - tagad arī patriotisko dziesmu kanāls "Latvijai"

Sagaidot Lāčplēša dienu un Latvijas Republikas proklamēšanas dienu 18.novembrī, Latvijas Radio 2 mobilajā aplikācijā izveidota patriotisko dziesmu plūsma „Latvijai”.

No 11.novembra klausītāji dzimtenes mīlestības tēmai veltītas melodijas un tautasdziesmas varēs dzirdēt ne vien Latvijas Radio 2 (LR2) mūzikas programmās radio uztvērējos, bet arī klausīties Latvijas Radio 2 mobilās aplikācijas kanālā „Latvijai”. Līdzās LR2 ētera tiešraidei un horoskopu sadaļai aplikācijas jaunajā dziesmu plūsmā tiks atskaņotas latviskumu  stiprinošas dziesmas.

Viedtālruņiem un planšetēm veidotā Latvijas Radio 2 mobilā aplikācija jau no 20.jūnija iPhone un Android operētājsistēmās bez maksas ir lejupielādējama App Store un Google Play aplikāciju vietnēs. Līdzšinējiem aplikācijas lietotājiem jaunais dziesmu kanāls „Latvijai” būs pieejams, veicot aplikācijas atjauninājumu.

Plašāka informācija par Latvijas Radio 2 aplikāciju ir pieejama Latvijas Radio mājaslapā, Latvijas Radio 2 mājaslapā, sociālajos kontos Twitter, Facebook un Draugiem.lv.

Latvijas Radio preses sekretāre
Laura Elizabete Vanaga
Tālr. 67206691; 26587875
E-pasts: laura.vanaga@radio.org.lv