Пятница, 19 апреля 2024 г.

Именины: Vēsma, Fanija

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

79 Raimonda Paula dziesmas – Latvijas Radio 2 mobilajā aplikācijā

Atzīmējot 12.janvārī maestro Raimonda Paula 79.dzimšanas dienu, Latvijas Radio 2 (LR2) piedāvā klausīties Raimonda Paula 79 nozīmīgākās dziesmas mobilajā aplikācijā.

No 6.janvāra klausītāji iecienītākās Raimonda Paula melodijas varēs dzirdēt ne vien Latvijas Radio 2 mūzikas programmās radio uztvērējos, bet arī klausīties Latvijas Radio 2 mobilās aplikācijas kanālā „Raimonds Pauls”.

Līdzās LR2 ētera tiešraidei un horoskopu sadaļai aplikācijas jaunajā dziesmu plūsmas sadaļā vienuviet atlasītas tādas dziesmas kā „Sanāciet, sadziediet, sadancojiet”, „Vella kalpi”, „Manai dzimtenei”, „Pie jūras dzīve mana”, „Atgriešanās”, „Varavīksne” un citas maestro radītas melodijas, kuras viedierīcēm – viedtālruņiem un planšetēm – atlasījusi Latvijas Radio 2 mūzikas programmu vadītāja Daiga Mazvērsīte.

Viedtālruņiem un planšetēm veidotā Latvijas Radio 2 mobilā aplikācija iPhone un Android operētājsistēmās bez maksas ir lejupielādējama App Store un Google Play aplikāciju vietnēs.

Aicinām svinēt Maestro 79.jubileju kopā! Plašāka informācija par Latvijas Radio 2 aplikāciju ir pieejama http://www.lr2.lv/aplikacijas, Twitter un  Draugiem.lv.