Суббота, 20 апреля 2024 г.

Именины: Mirta, Ziedīte

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio kolektīvs vienojas jaunam piecgades foto

Aizvadot augusta pēdējo dienu, vakar, 31. augustā Latvijas Radio lielais kolektīvs sanāca kopā, lai vienotos kopīgā fotouzņēmumā, kas top ik pēc pieciem gadiem uz Latvijas Radio jubilejām.

Lai nodrošinātu sešu radio programmu saturu un raidīšanu, darbs Latvijas Radio aizrit 24 stundas. Tomēr par spīti spraigajai ikdienai un radio medija specifikai ap 300 cilvēku izbrīvēja savu darba un brīvo laiku, lai Doma laukumā un pie sirdij tuvās Latvijas Radio mājas nobildētos fotogrāfijai par godu Latvijas Radio gaidāmajai jubilejai. Kā nekā, šogad 1. novembrī apritēs 90 gadi, kopš raida un klausītājiem blakus ir Latvijas Radio.

Latvijas Radio kolektīvā strādā daudz tautā iemīļotu personību tādas kā maestro Raimonds Pauls, leģendārās Radio balsis Sandra Glāzupa, Arita Grīnberga, Māra Eglīte un Gunārs Jākobsons. Radio ēterā iziet klausītāju iecienītie žurnālisti Sandra Kropa, Ina Strazdiņa, Aidis Tomsons un Eduards Liniņš, ir dzirdami mūziķi Zigfrīds Muktupāvels, Ingus Ulmanis, Gvido Linga, Edgars Raginskis, Māris Briežkalns, Māra Upmane - Holšteine, kā arī jauniešu vidū populārie dīdžeji Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš, Artis Volfs un daudzas citas pazīstamas personas.

Latvijas Radio tiecas kļūt par modernu un multimediālu sabiedrisko mediju. Veidojot Latvijas Radio 90-gades kolektīva foto, tika izvēlēta pašlaik aktuālā panorāmas tehnika, lai iemūžinātu šābrīža Doma laukumu, cilvēkus tajā un saglabātu vizuālu liecību vēsturei. Drīzumā ar fotografēšanas rezultātu varēs iepazīties gan paši Radio darbinieki, gan mūsu klausītāji Latvijas Radio mājaslapā. 

Aicinām Latvijas Radio programmas klausīties Latvijas Radio frekvencēs ne vien radio uztvērējos, bet arī Latvijas Radio tīmekļa vietnē latvijasradio.lv, kā arī bezmaksas mobilajās lietotnēs „Latvijas Radio 2” un „Pieci”. Latvijas Radio jaunumiem iespējams sekot līdzi arī sociālo tīklu kontos Twitter, Facebook  un Draugiem.lv.

Foto, kas ir brīvi izmantojami, uz Failiem.lv servera ir pieejami šeit.