Среда, 8 мая 2024 г.

Именины: Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

NEDĒĻAS NOGALĒ LATVIJAS RADIO 2 BŪS TIEŠRAIDES NO SPĪĶERIEM UN ESPLANĀDE 2014

Šīs nedēļas nogalē Latvijas Radio 2 piedāvās divas aizraujošas tiešraides.

Piektdien, 16.augustā plkst.13.00 LR2 piedalīsies Rīgas svētku pasākumā „Pilsētas ziņģe” Spīķeros. Šī muzikālā notikuma ietvaros Latvijas Radio 2 vienu stundu raidīs programmu „Labas apetītes vēlējumi”, un pasākuma viesi aicināti nosūtīt arī savu sveicienu LR2 ēterā.

Sestdien, 17.augustā Rīgas Svētku dienā Latvijas Radio 2 plkst.17.00 aicina uz kultūras vasarnīcu Esplanāde 2014! No notikumu epicentra dzirdēsiet intervijas un reportāžas, bet vakarā plkst.19.00 tiešraidē klausieties Lielās Rīgas spēles finālu, kuru vadīs erudīcijas spēļu guru Ivo Krumholcs.

Spēles lielajā finālā ar ekspresviktorīnas palīdzību tiks atlasīti 8 superfinālisti no to visu dalībnieku vidus, kuri veiksmīgi pabeiguši spēles 1.kārtu. Superfinālisti par spēles uzvarētāja godu cīnīsies, Latvijas Radio 2 tiešraidē no kultūras vasarnīcas Esplanāde 2014 atbildot uz Ivo Krumholca sagatavotajiem āķīgajiem erudīcijas jautājumiem par Rīgu kā riteņbraukšanas galvaspilsētu.

Lielās spēles uzvarētājs no organizatoriem saņems vērtīgu balvu – dāvanu karti 3 mēnešu elektro - velosipēda bezmaksas lietošanai. Arī 2.un 3. vietas ieguvēji tiks pie dāvanu kartēm elektroriteņa nomai, tikai īsākam periodam. Savukārt pārējiem finālistiem balvas - dāvanu kartes divriteņa nomai no „Sixt”.

Šogad Lielā Rīgas spēle bija atšķirīga no citiem gadiem - tās dalībnieki varēja atklāt sev interesantas Rīgas vietas, pārvietojoties ar riteņiem pa pieciem velo maršrutiem.

Detalizētu informāciju par Lielās Rīgas velo - spēles noteikumiem un norisi, kā arī velo maršrutu karti meklējiet mājaslapās: www.lr2.lv, www.riga2014.org , www.naclidzas.lv .