Суббота, 20 апреля 2024 г.

Именины: Mirta, Ziedīte

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

LATVIJAS TAUTAS FRONTES VAROŅI LR1 RAIDĪJUMOS

Latvijas Radio 1 oktobra sākumā piedāvās dažādus raidījumus un tiešraides, atzīmējot Latvijas Tautas frontes 25. gadadienu.

Nedēļā no 30.septembra līdz 6.oktobrim vakara sarunu raidījumā „Monopols” atmiņās par atmodas laiku dalīsies tā laika liecību radītāji un saglabātāji – Gunārs Janaitis, Askolds Saulītis, Elita Veidemane, Marina Kosteņecka, Juris Pavītols un Aivars Brīze.

Raidījumu sērijā „Šīs dienas acīm” 2., 9., un 16.oktobrī plkst. 14:05 Eduards Liniņš par laiku pirms 25 gadiem izjautās Latvijas Tautas Frontes idejas autorus un dibinātājus - Valdi Šteinu, Viktoru Avotiņu un Jāni Rukšānu, kā arī vērtēs Tautas Frontes nozīmi šodien.

Piektdien, 4.oktobrī plkst.13:05 raidījuma „Krustpunktā” ietvaros Latvijas Radio 1 pieslēgsies Saeimā notiekošajai konferencei "Latvijas Tautas frontes uzvara Augstākās Padomes vēlēšanās - parlamentārisma atjaunošana Latvijā", bet 5.oktobrī no plkst.18:15 līdz 19:30 LR1 būs klāt Latvijas Tautas Frontes 25.gadadienai veltītajā sarīkojumā pie Brīvības pieminekļa, nodrošinot pasākuma tiešo translāciju. Savukārt 8.oktobrī Tautas Frontes dibināšanas kongresa 25gades dienā šo vēsturisko notikumu vērtēsim arī raidījumā „Kultūras rondo” plkst.11:05.

Visus Latvijas Radio 1 raidījumus un tiešraides var klausīties arī internetā www.latvijasradio.lv, bet visdažādākajām sabiedriskā radio aktivitātēm var sekot līdzi arī sociālajos tīklos twitter.com/LatvijasRadio, facebook.com/LatvijasRadio un draugiem.lv/latvijasradio.

Latvijas Radio preses sekretāre

Ilze Zvaigzne

Tālr. 67206691; 26322811

e-pasts: ilze.zvaigzne@radio.org.lv