Четверг, 25 апреля 2024 г.

Именины: Līksma, Bārbala

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

IZMAIŅAS LATVIJAS RADIO PROGRAMMĀS

Pieminot veikala "Maxima" nelaimes gadījumā bojā gājušos, Latvijas Radio mainījis raidījumu programmu šodien, kā arī izsludinātajās sēru dienās 23., 24. un 25.novembrī.

Šovakar, 22.novembrī plkst.18.00 klausieties Dienas notikumu apskatu Latvijas Radio 1, Latvijas Radio 2 un pieci.lv ēterā.
Pēc tam Latvijas Radio 1 plkst.18.30 raidījuma "Aktuālais temats" studijā aicināti Rīgas vicemērs Andris Ameriks un Saeimas deputāts Ainars Latkovskis.
Raidījums "Monopols" šodien neskanēs, bet tā vietā plkst.19:05 raidījuma "Pāri mums pašiem" studijā Inta Zēgnere aicinājusi četrus dažādu konfesiju mācītājus, lai sniegtu emociālu atbalstu un mierinājumu visiem Latvijas iedzīvotājiem.
Latvijas Radio Ziņu dienesta sagatavotā informācija skanēs ziņu izlaidumos gan apaļās stundās, gan speciālizlaidumos plkst.19:30 un plkst.20:30. Dienas notikumu apskats izskanēs plkst.23.00.
Gan Latvijas Radio 1, gan Latvijas Radio 4 šonakt ziņas skanēs katru stundu.

Sestdien, 23.novembrī LR1 rīta programmā "Labrīt!" nodrošināsim izvērstu jaunāko informāciju par notikumiem, kas saistīti ar traģēdiju veikalā. Studijā aicināts arī kapelāns, kurš strādājis pasaules "karstajos" notikumus.
Plkst.10:05 piedāvāsim vēlreiz ieklausīties raidījuma "Pāri mums pašiem" mācītāju mierinājuma vārdos.
Plkst.12:00 klausieties jaunāko ziņu izlaidumu "Pusdiena", bet pēc tam plkst.12:15 raidījumā "Krustpunktā" studijā runāsim ar sociālantropologiem Ivaru Austeru un Aivitu Putniņu.
Plkst.18:00 raidīsim jaunāko informāciju raidījumā "Dienas notikumu apskats".
Plkst.21:00 atceltā kultūras pasākuma "Spēlmaņu nakts" paredzētās tiešraides laikā izskanēs raidījuma "Krustpunktā" speciālizlaiduma atkārtojums.
Plkst.22.00 ēterā izskanēs "Literārais vakars", bet plkst.23.00 Dienas notikumu apskats.

Svētdien, 24.novembrī LR1 plkst.9:05 skanēs raidījums "Svētrīts". Bērniem paredzēto raidījumu vietā šajā svētdienā izskanēs Latvijas Radioteātra raidluga. Bet plkst.12.00 LR1 tiešraidīs veikala "Maxima" nelaimes gadījumā bojāgājušo cilvēku piemiņai veltīto dievkalpojumu no Sv. Jāņa baznīcas. Dienas notikumu apskats izskanēs plkst.13.00, savukārt plkst.14:00 izskanēs "Talanti un pielūdzēji" ierastā raidījuma "Lieliskais piecinieks" vietā.
Šajā svētdienā raidījuma "Džeza klubs" vietā plkst.21:05 izskanēs "Literārais vakars".

Gan sestdien, gan svētdien ziņas Latvijas Radio 1 ēterā skanēs ierastajos laikos.

Pirmdien, 25.novembrī plkst.10.00 ar klusuma brīdi ēterā arī Latvijas Radio četri kanāli pieminēs "Maxima" traģēdijā bojāgājušos.

Klausieties Latvijas Radio tiešraides: http://www.latvijasradio.lv/lv/tiesraide…