Суббота, 27 апреля 2024 г.

Именины: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

LATVIJAS RADIO 2 PAPLAŠINA SATURU AR “NOVADU ZIŅĀM”

Sākot ar februāri Latvijas Radio 2 klausītājiem darba dienās plkst.12:00 piedāvās daudzveidīgāku saturu  "Novadu ziņu" ietvaros.

Pateicoties paplašinātam korespondentu un sadarbības partneru tīklam reģionos, Latvijas Radio 2 klausītājiem piedāvāsim informāciju no visiem Latvijas novadiem, būtiski papildinot informācijas klāstu par aktuālajiem notikumiem ārpus Rīgas. "Novadu ziņās" uzzināsiet jaunāko par sociālajām un kultūras norisēm, ekonomikas, politikas un citām jomām.

No pirmdienas līdz ceturtdienai vēstīsim par novadu aktualitātēm sociālekonomisko tēmu ietvaros, bet piektdienās vairāk stāstīsim par kultūras un sporta pasākumiem, izklaides un atpūtas iespējām visā Latvijā, aicinot galvaspilsētas iedzīvotājus labāk iepazīt Latvijas novadus un to brīvā laika pavadīšanas iespēju bagāto piedāvājumu.

Sižetus Latvijas Radio 2 "Novadu ziņām" veidos gan esošie Latvijas Radio reģionālie korespondenti: Silvija Smagare Latgalē, Gunta Matisone Vidzemē  un Inga Ozola Kurzemē, gan īpaši šī satura veidošanai piesaistīti korespondenti  no reģionālajiem medijiem - Limbažu rajona laikraksta „Auseklis", Talsu TV, Skrundas TV, TV Spektrs, ReTV, „Rīgas Apriņķa Avīzes", Radio Tev, Kurzemes Radio un citiem.

Visu svarīgāko par novadu aktualitātēm klausies pusdienlaikā katru darba dienu, ar atkārtojumu sešos vakarā.

Nepalaidiet garām sava novada jaunumus!