Среда, 24 апреля 2024 г.

Именины: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

LATVIJAS RADIO DODAS UZ SOČIEM

 

            Nedēļas otrajā pusē uz Sočiem dosies Latvijas Radio korespondenti Tālis Eipurs un Mārtiņš Kļavenieks, lai informētu Latvijas Radio klausītājus par XXII Ziemas Olimpisko spēļu norisi un Latvijas sportistu panākumiem tajās.

 

            No 7. februāra katru dienu par jaunākajiem Olimpiādes notikumiem klausītāji varēs uzzināt LR1, LR2 un LR4 ziņu raidījumos visas dienas garumā, savukārt LR1 raidījuma „Pēcpusdiena" ietvaros no 17:45 – 18:00 dzirdēt īpaši šim grandiozajam sporta notikumam sagatavoto informāciju rubrikās: „Latvijas ziemas sporta veidu vēsture", „Olimpieša portrets" un „Olimpiāde sociālajos tīklos". 

 

            „Latvijas ziemas sporta veidu vēsture" izskanēs 9 sižetos par visiem tiem ziemas sporta veidiem, kuros šajās spēlēs startēs Latvijas sportisti, un šo rubriku veidos daudzas olimpiskās spēles komentējušais Gunārs Jākobsons. Olimpisko spēļu laikā viņš katru darba dienu no plkst. 15:40 līdz plkst. 16:00 būs dzirdams arī Latvijas Radio 4 raidījumā „Domas. Skaņas. Tikšanās", kopā ar raidījuma vadītāju Ilonu Jahimoviču komentējot aktuālās spēļu norises un sazinoties ar Sočos esošajiem komentētājiem.

 

            Savukārt visu 58 Latvijas sportistu portreti būs dzirdami visās trijās programmās un iepazīstinās klausītājus ar mūsu sporta zvaigznēm, kuri pārstāv Latviju šajās Ziemas olimpiskajās spēlēs.

 

            Latvijas Radio 1 plašāk par spēļu aktualitātēm stāstīs arī sporta raidījumā „Piespēle" sestdienās no plkst. 13:05 līdz 13:35 un svētdienās no plkst. 18.15  līdz 19:00.

 

            Visu aktuālo informāciju par Ziemas olimpiskajām spēlēm vienkopus varēs lasīt, skatīties un klausīties arī sabiedrisko mediju portālā http://www.lsm.lv/lv/sochi un skaņas materiālus noklausīties pieci.lv īpaši sporta notikumam izveidotajā interneta radio kanālā „Pieci olimpieši".