Суббота, 11 мая 2024 г.

Именины: Milda, Karmena, Manfreds

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

PROGRAMMA „LABRĪT!” PAPLAŠINA PIEDĀVĀTĀ SATURA KLĀSTU

No 17.marta Latvijas Radio 1 informatīvā rīta programma „Labrīt!" klausītājiem piedāvās vēl plašāku informācijas klāstu par jaunākajiem notikumiem un aktualitātēm Latvijā un pasaulē.

Pirmajās trīs rīta stundās no plkst.6:00 līdz 9:00 un brīvdienās no plkst.7:00 līdz 10:00 Latvijas Radio Ziņu dienesta komanda rūpēsies par to, lai ikviens saņemtu sev interesējošu informāciju. Saturā palielināsies gan reģionālās informācijas, gan sporta ziņu apjoms. Tāpat biežāk izskanēs lietišķā informācija par laika apstākļiem un satiksmi.

Informāciju no reģioniem saņemsim gan ar esošo korespondentu palīdzību, gan iesaistīsim papildspēkus, paplašinot to cilvēku loku, kas var sniegt plašākus komentārus un vērtēt jautājumus tieši par reģionu aktualitātēm.

Programmas „Labrīt!" vadītāji – Gusts Kikusts, Jānis Ramāns un Lauris Zvejnieks studijā piedāvās vairāk sarunu ar klātesošiem viesiem un ekspertiem, vērtējot un komentējot aktualitātes, kā arī piedāvās klausītājiem jaunu ziņu tematu ik pēc 15 minūtēm.

Par svarīgākajiem notikumiem pasaulē turpināsim stāstīt gan ziņu ietvaros, gan īpaši izceļot globāli nozīmīgus notikumus un tendences plašākos mūsu ārzemju korespondentu sagatavotajos materiālos.

Rīta programmas noslēgumā ikvienam būs iespējams uzzināt interesantākās tēmas un notikumus, par kuriem šajā dienā vēstīs kāds no pieciem Latvijas Radio kanāliem. Plkst. 8:45 rubrikā „Nepalaid garām!" radio kolēģi no visiem mūsu kanāliem stāstīs par konkrētās dienas programmām, tiešraidēm un īpašajiem notikumiem.

Latvijas Radio ziņas klausies arī internetā www.latvijasradio.lv un mobilajās ierīcēs, bet jaunumiem seko līdzi sociālajā tīklā https://twitter.com/LRzinas .

Latvijas Radio preses sekretāre

Ilze Zvaigzne

Tālr. 67206691; 26322811

e-pasts: ilze.zvaigzne@radio.org.lv