Пятница, 29 марта 2024 г.

Именины: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

SPECIĀLĀ MĀTES DIENAS PROGRAMMA LATVIJAS RADIO 2

Cildinot mūsu mīļās māmiņas Mātes dienā, Latvijas Radio 2 kopā ar mobilo sakaru operatoru „Amigo" uzsāka speciālo Mātes dienas programmu – kopš 28.aprīļa mēs  sūtījām sveicienus mammām „Labas apetītes vēlējumu" koncertā, kas LR2 skan ik dienu no plkst.13:00 līdz plkst.14:00.

Tradicionāli Mātes dienā mammām tiek dāvināti ziedi un dāvanas, un ģimenes šo dienu pavada kopā pie svētku galda. Latvijas Radio 2 kopā ar „Amigo" jau divas nedēļas pirms Mātes dienas, katru darbadienu izlozē pa tālrunim ar pieslēgumu. Arī Mātes dienā, 11.maijā, LR2 vēloties iepriecināt kādu māmiņu, no iesūtītajiem sveicieniem tiks izlozēta balva – viedtālrunis ar gada pieslēgumu un  Latvijas Radio 2 „Dzintara dziesmu" CD.

Mātes diena ir starptautiski svētki – ģimeniskas gādības apliecinājums – un tā ir īpaša  diena visām esošajām un topošajām māmiņām. Māte ir mīlestības, labestības un sirds siltuma simbols. Latvijas Radio 2 aicina pateikt paldies visām māmiņām par dzīvību un rūpēm.

Klausieties Latvijas Radio 2 arī internetā http://www.latvijasradio.lv/lv/tiesraide/?channel=2. Kā arī sekojiet aktuālajai informācijai līdzi sociālajā tīklā twitter.com/LatvijasRadio2.

Latvijas Radio Sabiedrisko un starptautisko attiecību daļas vadītāja

Liene Vimba

Tālr. 67206750

e-pasts: liene.vimba@radio.org.lv